Gyerek

Még mindig a szívbajt hozza a párjára ez az apa

„Minden rendben otthon, jól vannak a gyerekek?” – egy humoros apa elég sajátosan válaszolja meg ezt a kérdést minden alkalommal, amikor a barátnője a kicsik hogylétéről érdeklődik.
2023. Február 12.
apa humoros képek
(Kép forrása: @onadventurewithdad/Instagram)

Korábban már a Gyerekszoba.hu is írt Kenny Deuss-ról, egy belga édesapáról, aki igazán sajátos módon kezdte bizonyítani, hogy a gyerekei jól vannak akkor is, amikor ő vigyáz rájuk.

Miután megszületett Kenny és barátnője első kislánya, az édesanya folyton arról faggatta, hogy jól van-e a pici, amikor az apa vigyázott otthon a gyerkőcre. Ezt hamar megelégelte, és kitalált egy kreatív és humoros válaszadási formát ahelyett, hogy állandóan bizonygassa, hogy felelősségteljesen látja el a gyermekét.

Az apa elkezdett photoshoppolt képeket készíteni, amik különböző veszélyes szituációkban ábrázolták őt kislányával, majd később két gyermekével.

Alkotásait pedig a nagyközönséggel is megosztotta a közösségi oldalain és az On adventure with dad nevű weboldalán is. Instagramon közel 500 ezer követője van a humoros fotókból készült gyűjteményének, ahol Kenny minden héten megörvendezteti a rajongókat egy-egy újabb kalandos pillanatképpel.

Az apa még korábban elmondta a Yahoo News-nak, hogy minden fotó precízen szerkesztett, hogy a lehető legvalóságosabbnak tűnjenek. Kenny idősebb lánya, Alix három hónapos kora óta készíti a képeket, az akkor majdnem két éves kislányáról pedig azt nyilatkozta, hogy „nagyon pozitív beállítottságú gyerek, aki mindig mosolyog, néha nem érti, miért csinálják a fotókat, de nagyon szereti”. Azóta pedig három tagra bővült a kalandos társaság, és egy ideje Alix kishúga, Aster is állandó szereplője a képeknek.

A korábbi válogatás után mutatunk néhányat az újabb alkotásokból, az összes képet pedig megtalálod az @onadventurewithdad Instagram oldalon.