Gyerek

Ilyen nagy már Liptai Claudia kisfia

Marci óriásit nőtt, már majdnem édesanyja válláig ér, pedig még csak hatéves.
2023. Április 24.
Liptai Claudia
Kép: RTL II

Liptai Claudia 2016 októberében hozta világra második gyermekét, Marcit. Ritkán látjuk őt a közösségi médiában, most azonban a műsorvezető kivételt tett és férjével, Pataki Ádámmal és kisfiúkkal, Marcival közös képet posztolt.

A képen jól látszik, milyen nagyra nőtt Marci, már majdnem édesanyja válláig ér. A családról készült fotót Liptai Claudia Instagram-oldalán nézheted meg.

Liptai Claudiának két gyermeke van, lánya, Panka 2006-ban született, az ő édesapja Gesztesi Károly. Nemrég írtunk arról, hogy a műsorvezető nemhogy jó viszonyt ápol Gesztesi Károly korábbi feleségeivel, de Liptai Claudia kisfiára Gesztesi Károly volt párja szokott vigyázni. Még mozaikcsaládokban is ritkaságnak számít az ilyesmi, de úgy tűnik, a gyerekek érdeke minden büszkeséget felülírt. A Story magazinnak erről Liptai így nyilatkozott: „Persze egy nagy adag bölcsesség kellett ahhoz mindkettőnk részéről, hogy belássuk, ha már úgy alakult, hogy Karcsinak tőlünk születtek gyermekei, akkor kit érdekel a büszkeség, itt már csak a gyerekek nyugalma és boldogsága számít!”

forrás: Blikk.hu