Gyerek

Ilyen nagyok már Thalia, a Rosalinda színésznőjének gyermekei

Thalia, aki egyszer valóban elnyerte a Telenovellák királynője címet, ma már kétgyermekes édesanyja. Nézzük, hogy változott meg Marimar élete!
2023. Május 15.
házaspár beszélget
Thalia és Tommy Mottola (Fotó: Getty Images)

Számtalan olyan dél-amerikai szappanopera van, melynek főcímdalát Ariadna Thalía Sodi Miranda, más néven Thalia adta elő, ráadásul főszereplő volt olyan sorozatokban, mint a Marimar vagy a Rosalinda.

Thalia ma már az Egyesült Államokban él. A többszörös díjnyertes mexikói énekes-dalszövegíró és színésznő, a producer Tommy Mottolához ment feleségül és sorozatok helyett inkább az éneklésre és a családjára fókuszál. Van például közös dal Malumával is.

Az énekesnőről nehéz lenne megmondani, hogy mennyi idős, szóval segítünk: 51 éves. Két gyermek édesanyja, Sabrina Sakaë 2007-ben született, míg fia Matthew Alejandro idén lesz 12 éves. Lánya neve igazán különleges, a Sakaë ugyanis japánul azt jelenti, Jó szerencse! Ebből is láthatod, hogy Thalia kimondottan vonzódik a keleti kultúrák iránt.  Az énekesnő 2014-ben kiadta  első, gyerekeknek szóló lemezét, Viva Kids vol.1 címmel. 

Nézzétek meg Thalia családi fotóalbumát!

nő a medence partján
5 fotó megtekintése
nő a medence partján

Ilyen nagyok már Thalia, a Rosalinda színésznőjének gyermekei

nő a medence partján
házaspár beszélget
hírességek
Tommy Mottola kitüntetése
Thalia fia
Fotó megosztása: