Gyerek

Katalin hercegné örül, hogy Saroltának erre is lehetősége van

Hétvégén egy Podcast (Good Bad Rugby) vendége volt Vilmos herceg és Katalin hercegné, ahol arról beszéltek, hogy ők is részt szoktak venni a gyermekeik iskolája által szervezett, szülő-gyerek sportnapokon. Katalin arról is mesélt, hogy pont olyan elszánt a sportban, mint Monica a Jóbarátokban, aki képtelen veszíteni. Volt, hogy a hercegné cipő nélkül versenyzett a futópályán. […]
2023. Szeptember 11.
Katalin hercegné és Sarolta hercegnő

Hétvégén egy Podcast (Good Bad Rugby) vendége volt Vilmos herceg és Katalin hercegné, ahol arról beszéltek, hogy ők is részt szoktak venni a gyermekeik iskolája által szervezett, szülő-gyerek sportnapokon.

Katalin arról is mesélt, hogy pont olyan elszánt a sportban, mint Monica a Jóbarátokban, aki képtelen veszíteni. Volt, hogy a hercegné cipő nélkül versenyzett a futópályán.

“Amikor én voltam gyerek, még nem volt focicsapat lányoknak, és nem is rögbiztünk az iskolában. Most sokkal több lehetősége van Saroltának, és a többi fiatal lánynak, hogy különböző csapatsportokat kipróbáljanak. Ezt szuper változásnak tartom”- mondta a hercegné.

Az említett Podcast azért is különleges, mert az egyik házigazdája az a Mike Tindall (egykori rögbi játékos), aki Vilmos véd- és dacszövetséges unokatesójának a férje.

(fotó: Getty Images)