Gyerek

Képrejtvény: Segíts megtalálni az elveszett gyerekcipőt!

Az önfeledt játékban gyakran megesik, hogy egy-egy dolog a játszótéren marad. Vajon hol végezte a páratlanul maradt gyerekcipellő?
2024. Június 10.

Első ránézésre is látszik, hogy hatalmasat játszottak a gyereksereg a parkban, és arra nem fordított túl sok időt, hogy rendet is tegyen. Ebben a káoszban még nehezebb meglelni az elveszett gyerekcipőt! Neked azért sikerül?

Nyisd ki jól a szemed!

Az anya, akinek már rég haza kellett volna indulnia a gyerekekkel, döbbenten vette észre, hogy az egyik csemete elhagyta a fél pár cipőjét… A nyomára bukkanni nem könnyű feladat, ugyanis a kicsi járt a mászókán, lelkesen csúszdázott, és sem a libikókát, sem a homokozót nem hagyta ki…

Ha kellő figyelemmel bogarászod a képet, és egyetlen apró részlet sem kerüli el a figyelmedet, a késésben lévő anya segítségére siethetsz.

Akinek kellő gyorsasággal forognak az agytekervényei és remek megfigyelő, annak néhány másodperc elég lesz ahhoz, hogy rábökjön arra, amit mindenki keres ezen a képen! Tedd magad próbára te is!

Képrejtvény: Segíts megtalálni az elveszett gyerekcipőt!

Mutatjuk a megoldást!

Ha hiába fürkészted hosszabb ideig a képet, hogy megtaláld az elkószált cipőt, mégsem sikerült észrevenned a fejtörőnkben elrejtett lábbelit, segítünk! Az alábbi képen jól láthatóan, fehérrel bekarikáztuk!

Ha pikk-pakk kiszúrtad, hogy a kép jobb alsó részeben, a homokvár tövében maradt a cipellő, a képrejtvény egyáltalán nem adta fel neked a leckét, gratulálunk a teljesítményedhez, ez azt jelenti, hogy az agytekervényeid kifogástalanul működnek!

Képrejtvény: Segíts megtalálni az elveszett gyerekcipőt!

Csüggedni azért akkor sincs okod, ha csak a megfejtés megtekintése után esett le, hol kellett volna keresgélni: könnyen lehet, hogy csak kialvatlanabb vagy, netán fizikailag, szellemileg vagy lelkileg megterhelő időszakon mész keresztül. Ha elmúlik, biztos, hogy az ügyességed is visszatér!

Tovább is van, mondjuk még?

Ha belejöttél a fejtörőkbe és szívesen folytatnád az agytornát, összegyűjtöttük a képrejtvényeinket, amikkel próbára teheted magad! Kattints ide és kezdődhet is a rejtvények megoldása!