Gyerek

Könnyeket csal a szemedbe a Disney karácsonyi videója

Nem lehet sírás nélkül kibírni a karácsonyi Disney videót, ami a nevelőapákat dicséri.
2021. December 24.

Tavaly nagy sikere volt a Disney karácsonyi kisfilmjének, a Lolának. Idén is magasra tették a lécet, amikor folytatást csináltak a Lolához “A nevelőapa” című kisfilmmel. Ebben a nemzedékről nemzedékre átörökített karácsonyi hagyományokat ünneplik, Lola pedig már nagymama.

Az új kisfilm főszereplője Mike, Lola unokájának, Nicole-nak az új partnere. Nicole-nak van két gyermeke, akiknek nem Mike a vér szerinti apukájuk, mégis kiérdemli a kicsik szeretetét azzal, hogy osztozik velük a karácsonyi hagyományokon, és együtt várják a szentestét.

A háttérzenének választott darab a “Love runs deeper” című darab, amelyet Gregory Porter énekli Cherise közreműködésével.

A bevétel teljes egészében a Make-A-Wish egyesülethez kerül, amely a súlyos betegségben szenvedő gyermekek jogait védi. A Love runs deeper című dal letöltéseinek teljes bevételét is a Make-A-Wish-nek ajánlják fe.

Jason Suckey, az egyesület tagja a mamme.it-nek elmondta, hogy imádja a kisfilmet, mert ennek köszönhetően a gyerekek abban reménykedhetnek, hogy a lehetetlen is lehetségessé válik.

Az egyesületet maga a Walt Disney is támogatja, hozzávetőleg kétmillió dollár adománnyal; emellett a kisfilm egyes elemei (nevezetesen a varázsfüzet és Minnie puha játéka) megvásárolhatóak lesznek a hivatalos webáruházban, a bevételt pedig szintén az egyesületnek ajánlják fel.