Gyerek

Béranya segített Lucy Liunak anyává válni, ilyen nagy már a kisfia

A sztár kisfia idén ünnepelte a 7. születésnapját.
2022. November 27.
lucy liu
Nyitókép forrása: Michael Kovac/Contributor/Getty Images

Lucy Liu kisfia, Rockwell 2015-ben jött világra, béranya segítségével. „Ez tűnt számomra a megfelelő megoldásnak, mert dolgoztam, és nem tudtam, hogy mikor tudnám abbahagyni. Úgy döntöttem, hogy valószínűleg ez lesz a legjobb megoldás, ami nagyszerűnek bizonyult” – mondta el Liu a béranyaságról kisfia születése után a People-nek.

A sztár nagyon nyíltan szokott beszélni az anyaságról, a szülői tapasztalatairól, a béranyaságról és a gyermeknevelésről egyedülálló anyaként. Korábban beszélt arról is, hogyan változtatta meg őt az anyaság. „Az anyaság teljesen felforgatta a világomat, pozitív módon. Nem igazán figyeled meg a változásokat, ez inkább egyfajta átváltozás. Amiről azt hitted, hogy tudod, mégsem tudod igazán. A dolgok, amiket fontosnak tartottál, valójában nem fontosak” – idézi a HuffPost.

Kisfiával az év elején osztott meg egy közös képet, amikor éppen a Holdújévet köszöntöték.

 

Rockwell a nyár végén ünnepelte a 7. születésnapját, és nem sokkal korábban Liu arról mesélt a TODAY Parents-nek hogy miért ezt a különleges nevet választotta a gyermekének. „Egy külső forgatáson voltam, és Rockwell volt az egyik bolt neve. Emlékszem, hogy akkor azt gondoltam: »Ez egy igazán remek név.«, és eltettem az emlékezetembe” – mondta a portálnak. „Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy »Oh, ez egy vezetéknév«. De azt hiszem, néha a vezetéknevek erőteljesebbek, mint a keresztnevek.”