Teherbeesés

Sztárok, akik béranya segítségével lettek szülők

Van, akinek az egészsége, van, akinek a karrierje nem engedte, hogy szüljön.
2022. Április 22.
SJP és ikerlányai (Fotó: Getty Images)

A hollywoodi sztárok körében egyre népszerűbb, hogy béranya hordja ki a gyermeküket, így egy filmforgatást sem kell kihagyniuk, az alakjuk sem változik, igaz, a várandósság csodás érzését és a szülés szépségét sem élik át. Íme, azok a sztárok, akiknek béranya szülte meg a gyermeküket: 

Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick éveke át próbálkoztak, hogy kisfiuknak testvére legyen, ám a Szex és New York sztárja sehogyan sem tudott teherbe esni. Így végül 2009-ben béranya segítségével jöttek világra ikreik, Marion Loretta Elwell és Tabitha Hodge.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonTyra Banks (@tyrabanks) által megosztott bejegyzés

A modell Tyra Banksnek sem sikerült teherbe esnie, viszont nagyon szeretett volna már anya lenni, így 2016-ban egy béranya és a mesterséges megtermékenyítés segített világra hozni a kis Yorkot.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonKeith Urban (@keithurban) által megosztott bejegyzés

Az ausztrál színésznő, Nicole Kidman örökbefogadott gyermekei mellé vállalt újabb babát, a 2011-ben született Faith Margaret szintén béranya közreműködésével született. 

A bejegyzés megtekintése az InstagramonKim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Kim Kardashian és Kanye West az első két gyermekük nem akarták újra átélni a szülőszobára kerülés izgalmait, ráadásul az orvosok sem javasolták, hogy a terhességi magasvérnonyomásban szenvedő Kim ismét teherbe essen, ezért megbíztak egy Lorena nevű nőt, aki megszülte a sztárpár harmadik és negyedik gyermekét is. A béranya még Kardashianék valóságshowjában is szerepelt. 

A bejegyzés megtekintése az InstagramonGrimes & Elon Musk (@grimesandelonmusk) által megosztott bejegyzés

Gondoltad volna, hogy a világ egyik leggazdagabb és legkreatívabb embere, Elon Musk és az énekesnő, Grimes is béranyát vett igénybe? A második gyermeküket született így, aki a titokzatos Exa Dark Sideræl Musk névre hallgat. A pár a gyermek születése után 2 hónappal szakított.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonLucy Liu (@lucyliu) által megosztott bejegyzés

Lucy Liu 46 évesen jelentette be, hogy anya lett, bár a terhességéről senki nem tudott. Kiderült, hogy ő is béranya segítségét vette igénybe, mivel rengeteget dolgozott, amit nem akart megszakítani a várandóssággal.