Kamasz

Sarah Jessica Parker lányai már majdnem olyan nagyok, mint az anyukájuk

Sarah Jessica Parker leginkább a Szex és New York Carrie Bradshawjaként ismert. És bár Carrie nem akart gyereket, Parker viszont alig várta, hogy anya lehessen. Három gyermekük van férjével, Matthew Broderickkel. És bármennyire is csodálatos Parker számára az anyaság, azt mondja, hogy nem való mindenkinek.
2023. Január 02.
Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker 1997-ben ment férjhez Matthew Broderick színészhez.  “Szerencsés vagyok” – mondta a házasságáról egy korábbi interjúban.  Parker szerint pedig a gyerekeik még közelebb hozták őket egymáshoz. Három gyerekük van, James 2002-ben született, ikerlányaik Marion és Tabitha pedig 2009-ben, béranya által.

Parker bevallja, hogy nagyon kimerítő anyának lenni. Még ennél is tovább megy, szerinte az anyaság nem való mindenkinek.

„Kimerítő, és alapvetően egész nap csak takarítasz. Emellett titkárnő is vagy. Nem csinálok mást, mint megszervezem az életüket, hozom-viszem őket. De én ezt nagyon akartam és remélem a tanúja leszek annak, hogy érdekes, izgalmas és becsületes felnőttekké váljanak.”

Élete legfontosabb pillanatainak azt tartja, amikor anya lett.  „Ha újraélhetnék egy pillanatot az életemből, az egyértelműen a gyermekeim születése lenne” – mondta. Hozzáteszi, hogy folyamatosan aggódik a gyerekeiért, ami nagyon kimerítő, de ezzel együtt sem cserélné el semmiért az anyaságát.

„Állandóan aggódsz a gyerekeidért” – árulta el. “Ez nagyon fájdalmas, és egyben felemelő is. Amikor szülő leszel, másképp kezded látni a világot, másképp olvasom a könyveket, vagy másképp nézem a szülőket és a gyerekeket a metrón. Másképp hallom a zenét, vagy amikor látok valamit, arra gondolok, bárcsak a gyerekeim most velem lennének, és ők is láthatnák ezt.”

Parker ritkán posztol gyerekeiről, így sokan meglepődtek azon, amikor idén tavasszal együtt érkezett velük egy premierre, hogy milyen nagyok már ikerlányai.

Kép: James Devaney/GC Images/Getty Images

Forrás: Gyerekszoba.hu