Teherbeesés

Dupla öröm: Felkérte az anyját béranyának, közben pedig ő is várandós lett

Egycsapásra két kislánya is lett annak a nőnek, aki a biztonság kedvéért egy béranyát is felkért, hogy hordja ki a gyermekét.
2023. Március 08.
szülés
Sorra születtek a kislányok (Fotó: Getty Images)

Kelsi Pierce már nagyon szeretett volna édesanya lenni, ám az orvosok nem sok jóval kecsegtették. A People cikke szerint a michigani nő petefészek tartaléka nagyon alacsony szinten volt és petevezetékei is elzáródtak. Így férjével úgy döntöttek, felkérik Kelsi anyját, Lisát, hogy béranyaként hordja ki gyermeküket.

Az 54 éves nagymama boldogan vállalkozott a feladatra, főleg, hogy látta, lánya mennyire összetört, amikor az orvosok közölték vele, reménytelen, hogy Kelsi teherbe essen. Annál nagyobb volt az öröm és a csodálkozás, amikor a nagymama mellett a lány is várandós lett.

Végül Lisa tavaly októberben hozta világra saját unokáját, míg Kelsi novemberben szülte meg rögtön a második gyermekét. A nagymama elismerte, hogy nem szokványos módon lettek unokái, de az a lényeg, hogy a végén két kisbaba is született.

Nem minden nagyi-béranya boldog a végén, olvasd el Nancy történetét, aki világra hozta saját unokáját, ám most mégis szomorú.