Gyerek

Ő György herceg egyik legjobb barátja – videón a kis huncut

Mia Tindell huncutul próbálja magára vonni György herceg figyelmét
2023. Január 12.
györgy herceg királyi család
György herceg szüleivel - Fotó: Getty

II. Erzsébet legpimaszabb dédunokája után újabb édes pillanatnak lehettek szemtanúi a királyi család rajongói. Ezúttal Mia Tindall olvasztotta meg a szíveket.

Ki is ő?

Mi Tindall a néha II. Erzsébet dédunokája. Édesanyja: Zara nem más, mint Anna királyi hercegnő lánya, aki pedig II. Erzsébet gyermeke. Miának egy húga és egy öccse van.

A brit királyi család idén először karácsonyozott II. Erzsébet királynő nélkül. Természetesen így sem hagyták ki a karácsonyi istentiszteletet. A koronás família valamennyi tagja részt vett a sandringhami Szent Mária Magdolna templomban tartott misén, majd azt követően gyalog sétáltak vissa a kastélyba.

A Daily Mail pedig azt is kiszúrta, hogy míg György herceg és édesapja a nekik integető emberekkel beszélget, addig a kisfiú mögöttük elhaladó unokatestvére Mia Tindall megpróbálja felhívni magára György figyelmét. 

Mia szüleivel (Zara Phillips és Mike Tindall) és négyéves kis testvérével, Lenával vett részt az eseményen. A lányok öccse, aki 2021 márciusában született, ezúttal otthon maradt, hiszen még túl fiatal egy ilyen rendezvényhez.

Az unokatestvérek azonban nem először vesznek részt rajta, és persze nagyon jóban is vannak. Ám látható, hogy Mia hiába érinti meg György hátát, a kisfiú nem reagál, amit Mia cuki nagy gesztussal vesz tudomásul. Hát nem pont ilyen a világ összes nyolcévese?

Íme néhány nagyon cuki közös fotó Miáról és Györgyről!

György herceg, LAjos herceg, Sarolta hercegnő és Mia Tindall az ablakban
4 fotó megtekintése