Gyerek

Pápai Joci kisfiának különleges zenei tehetsége van, apja nyomdokaiba léphet

Pápai Joci fia, Zalán még csak 12 éves, de már nyilvánvaló, hogy különleges zenei érzéke van. Az énekes nem bánná, ha fia is előadóművész lenne.
2023. Március 13.
Pápai Joci fiával focimeccsen
Kép: Pápai Joci / Instagram

Pápai Joci fia kétéves kora óta dobol, ahogy az énekes a Blikknek fogalmazott „elképesztően ügyesen, ezt minden elfogultság nélkül állíthatom”. Zalán nagyon szeret szerepelni is, így nagyon is elképzelhető, hogy édesapja nyomdokaiba lép egyszer.

A fiam nagyon muzikális, így nincs kizárva, hogy egyszer lesz még egy Pápai vezetéknevű előadó az országban. Nem lenne ellenemre, ha ezt a pályát választaná, mert látom benne azt az adottságot, ami ehhez a hivatáshoz kell – fogalmazott az énekes a lapnak.

Zalánt már láthatta a nagyközönség is: édesapja és KKevin közelmúltban megjelent dalában alakítja Joci gyerekkori énjét.

Bátran mozog a kamera előtt, így örömmel vállalta, hogy a klipben az én gyerekkori énemet alakítja majd. Nálunk gyerekkoromban nem volt szokás videóra venni az otthoni pillanatokat, de egy volt osztálytársamtól kaptam egy kazettát, amin gitározok és annyi idős vagyok, mint most a fiam. A klipben Zalán nézi ezt a videót, és az a legmegdöbbentőbb, hogy olyanok vagyunk, mint két tojás, ugyanúgy néz ki most, mint én akkor! Nem lehet megkülönböztetni minket. Amikor édesapámnak megmutattam a klipet, teljesen elérzékenyült, és bevallom, én is meghatódtam – mesélte az énekes.

Pápai Joci bátyja hatására 4 évesen elkezdett gitározni, dalokat írni. Az ország 2005-ben ismerte meg a TV2 Megasztár tehetségkutató műsorából. Legnagyobb sikerét a 2015-ben megjelent Mikor a test örexik című dalával aratta. Joci élete hat évvel ezelőtt, A Dal 2017-nek köszönhetően változott meg gyökeresen: Origo című slágerével megnyerte a műsort, majd hazánkat képviselve az Eurovíziós Dalfesztiválon a nyolcadik helyig jutott.

Pápai Joci és felesége Anita 2004-ben házasodtak össze, lányuk Hanna 2005-ben, Zalán 2011-ben született.

Az énekes a lapnak elmondta, hogy szeretetben, de nélkülözve élt gyermekkorában és sikerei ellenére mindennap emlékezteti magát arra, honnan jött.

Most már szép házban élünk, jó körülményeket tudok biztosítani a családomnak, de nem volt ez mindig így. Talán furcsán hangzik, de a mai napig szakadt pólóban alszom, hogy soha ne felejtsem el, honnan jöttem – fogalmazott az énekes.

Forrás: Blikk