Gyerek

Videó: Senki nem énekli olyan átéléssel Ed Sheeran dalát, mint ez a 2 éves

Nézd meg, milyen imádnivaló a totyogó, aki kék műanyag gitárjával adja elő Ed Sheeran dalát!
2021. Szeptember 12.
A színpadi tehetség kibontakozásának nincs alsó korhatára!  (Fotó: Getty Images)

Daniel Breki McCollough egy Izlandon élő kisfiú, aki majdnem olyan profizmussal adja elő Ed Sheeran Thinking Out Loud című dalát, mint az eredeti énekes. Nem is tudjuk eldönteni, hogy ügyesebb vagy édesebb-e! Szerinted?

A videóban szereplő totyogót egy igazi mikrofon előtt kapták lencsevégre, miközben apró műanyag gitárján kíséri saját magát éneklés közben. Amellett, hogy Daniel elképesztően édes, hallgatni is jó a produkcióját, ugyanis páratlan párost alkot az anyukája barátjával, aki akusztikus gitáron kíséri a kicsit és az éneklésben is segít neki. 

A 2 éves Daniel “zenésztársát” Heigar Ingi Arnasonnak hívják, és mindig örömmel muzsikál együtt a kisfiúval, remélve, hogy utat tör a benne rejlő zenei tehetség. Heigar minden bizonnyal remek munkát végzett, ugyanis a netezők imádják a duójukat!

Daniel édesanyja, Aldis Bjork Oskarsdottir egyáltalán nem számított arra, hogy a családján kívül bárki is kíváncsi lesz kisfia videójára. Azt mondta, azért került fel a világhálóra a zenés produkció, mert szerette volna megmutatni Daniel nagybátyjának, hogy van a kisfiú. “A testvérem Londonban él, és nagyon hiányzik neki Daniel. Mindössze neki szerettem volna megmutatni, hogy érzi magát és hogy tölti a napjait az unokaöccse.”

Forrás: Via