Gyerek

Repülőn esett ki a kislány foga, cuki ajándékot adott neki a pilóta

Van úgy, hogy egy pilóta a Fogtündérrel találkozik repülés közben.
2022. Július 24.
A kapitány üzenetet írt a Fogtündérnek (Fotó: Getty Images)

Komoly problémával kellett szembenéznie Josh Duchow kapitánynak, a United Airlines pilótjának. Egy hatéves, dél-karolinai utasa ugyanis rendkívül ideges volt, mert kiesett a foga, ráadásul el is veszett, bizonyíték nélkül pedig a Fogtündér nem hoz ajándékot.

A kislány, Lena és családja június közepén szállt repülőre New Yorkban és a leszállás után vette észre, hogy kiesett egy foga a repülés alatt, de a fog nincs meg. Sajnos, hajnali kettőkor a biztonsági szolgálat már nem volt vevő arra, hogy az utasok egy fogat keressenek a repülőgépen, ám ekkor lépett közbe Josh Duchow kapitány.

A pilóta ugyanis írásba adta a Fogtündérnek, hogy Lenának valóban kiesett a foga a Greenville-be tartó repülőút alatt. A kapitány arra kérte a Fogtündért, hogy fogadja el ezt az igazolást Lena foga helyett.

A lány édesanyja a közösségi médiában mondott köszönetet Duchownak és a United Airlines-nek. “Biztos vagyok benne, hogy a Fogtündér elfogadja ezt a jegyzetet egy apró fog helyett” – idézte az anyát a People.

Szerencsére a Fogtündér elfogadta a kapitány levelét és válaszolt is Lenának, arra biztatva, hogy a fogmosást továbbra is szorgalmasan végezze.

A United Airlines kijelentette, hogy “büszkén látjuk az ehhez hasonló pillanatokat, amelyek alátámasztják elkötelezettségünket az iránt, hogy utasaink számára mindent felülmúljunk, nálunk az utazás nem csak arról szól, hogy az utasokat eljuttassuk A-ból B-be, hanem emlékezetes élményeket teremtsünk.”

Lena sem győzött hálálkodni a kapitánynak, illetve a Fogtündérnek, utóbbinak azt üzente: “Köszönöm, hogy nem haragszol rám. És köszönöm az összes ajándékomat, amikor elvesztettem a fogamat. Szeretlek”.