Gyerek

Az influenszer anyuka luxusban repült, a babája turistaosztályon utazott

A híres TikToker még videót is posztolt arról, hogyan vett búcsút a babájától, amikor az első osztály felé vette az irányt.
2024. Február 22.
anyuka a repülőn

Ellis Cochin egy brit influenszer anyuka, aki Amerikában él és meglehetősen sokat jön-megy a világban.

Ugyanazon a gépen, de nem együtt utaztak

A közelmúltban férjével és pici babájával vette nyakába a világot, ám nem együtt utaztak: Ellis az első osztályon, a férje és a kislánya, Primrose viszont a turistaosztályt vette igénybe.

„Szörnyű ember lennék?” – tette fel a kérdést posztjánál a követőinek, majd elmesélte, mi történt. Az, hogy a 11 órás repülőúton különváljanak, állítása szerint nem az ő ötlete volt, hanem szíve választottjáé. 

A Párizs-Los Angeles járatra Rob direkt úgy vette meg a jegyeket, hogy az anyuka tőlük külön ülhessen, és a hosszú út minden percét gyerekmentes pihenésre fordíthassa. Ő pedig boldogan élt a lehetőséggel!

Ezt egy videóban dokumentálta is: kiélvezte a luxus repülés minden percét, ami – ahogy az ilyenkor lenni szokott – néhány kommentelőnél kiverte a biztosítékot…

@ellcochlin Am I horrible for leaving them both in economy?😭It was my only opportunity to have a baby free flight and I took it, what would you do? #flying #businessclass #longhaul #traveltiktok #luxurytravel ♬ original sound - A

Nyitókép: TikTok pillanatkép