Gyerek

Tengerparton nyaraltok a gyerekekkel? Ezeket a trükköket látnod kell!

A tengerparti nyaralás csodás élmény a gyerekeknek, ám a szülőknek, fárasztó tud lenni, egy anyuka remek tippjei viszont sokkal egyszerűbbé teszik.
2022. Augusztus 08.
Kép:  Jessica Peterson/Getty Images

A kisgyerekes családok általában a homokos tengerpartokat preferálják, mert ott a kicsik sokkal egyszerűbben, biztonságosabban és szabadabban mozoghatnak. Ám ezek mellett a homoknak megvannak a nagyon bosszantó tulajdonságai is, például forró, és mindenhova, de tényleg mindenhova beférkőzik. Ezért szülőként a strandolás könnyen átmehet egy fárasztó, homok elleni harcba.

Shannon Doherty egy négy gyerekes anyuka, azonban remek trükköket eszelt ki, amiket meg is osztott a TikTokon, ezeket követve tényleg egyszerűbb lehet a strandolás.

  • Egy lukacsos szennyeskosár segítségével például sokkal könnyebb kirázni a homokot a törölközőkből és egyéb holmikból.
  • Ha egy kisvödröt is magunkkal viszünk, és lábmosó gyanánt használjuk, egyrészt kevesebb homok tapad a dolgainkra, másrészt, egy ideig, amíg a lábunk vizes, a forró homok sem fog égetni.
  • Egy kis homokozással, sokkal kényelmesebb fekhelyet csinálhatunk magunknak, mintha, csak simán leterítenénk a fürdőlepedőket.
  • Azok ellen a homokszemek ellen, amik ránk tapadtak és sehogy sem tudjuk leszedni magunkról, így először a kocsiba, majd a szálláshelyünkre hordanánk be őket, egy csomag hintőpor lehet a segítségünkre, ugyanis azzal könnyen eltávolíthatóak a homokszemek.
  • Ismered azt a nehézséget, amikor elfelejted, mikor kell újra bekenni magad és a gyerekeket naptejjel, hogy biztos, védve legyetek? Vagy, ha nem is felejted el, a gyerek hevesen tiltakozik ellene. Shannon erre is tud egy egyszerű, de nagyszerű megoldást. Csak állítsd be az emlékeztetőt a telefonodon, de ne a megszokott hangjelzésre, hanem a gyerek kedvenc zenéjére. Így egy olyan szeánszot lehet csinálni a naptejezésből, amit kifejezetten várni fog.

Az anyuka összes tippjét ebben a videóban tudod megnézni:

@athomewithshannon My BEST BEACH HACKS from a Mom of 4 ? I love sharing all my Tips & Tricks with you!!! #momhacks #beachhacks #momhack #travelhacks ♬ Paradise – Ikson