Kamasz

Anya ideiglenesen nem működik – ilyen az élete Csisztu Zsuzsának két kamasszal

Csisztu Zsuzsa egy kis- és egy nagy kamasz fiút nevel és azt mondja, a hétköznapokban a humor a legjobb fegyver.
2023. Május 18.
Csisztu Zsuzsa
Kép: TV2

Az “anya ideiglenesen nem működik” egy pólón olvasható felirat, amit Csisztu Zsuzsa vett magának és félig komolynak, félig viccesnek szánta. – Látni kellett volna az arcukat, amikor először vettem fel az “Anya nem működik” pólót. Persze jót mulattunk rajta. Máskülönben minden vicc fele igaz, nem így van? – meséli Csisztu Zsuzsa a Best legújabb számában.

Nem mindig könnyű az élet két kamasszal, Zsuzsa nagyobbik fia Krisztián 16, míg Adrián 10 éves. De minden küzdelem mellett gyönyörű is az édesanya szerint. – Maradjunk annyiban, hogy a szürke, dolgos hétköznapokban a humor a mi legjobb fegyverünk – meséli Zsuzsa, hozzátéve, hogy természetesen nem minden helyzetet lehet egy viccel elütni. – Küzdelmes pillanatok nekünk is jutnak, pedig Krisztián nem is egy tipikus tinédzser. Nem lázad minden szavunk ellen, nem vágja ránk naponta az ajtót. Azért így is megvannak az apróbb vitáink. Azt mondja, a türelme akkor fogy el, amikor valamit százszor is el kell elmondania.

Csisztu ugyanakkor nagyon is elégedett a fiaival, akik erős iskolában kitűnő tanulók, hangszereken játszanak és sportolnak. A neten sem lógnak folyamatosan, ami az édesanya szerint a sok különóra miatt is alakult ki és azért is, mert ez nekik férjével, Norbival kardinális kérdés. Hétvégén előkerül a társas, együtt fociznak, bicikliznek, egyelőre mindannyian. – Tudom ez hamarosan változni fog és egyszer csak azon kapom magam, hogy a fiaim felnőttek. Akkor meg majd sírhatom vissza azokat az időket, amikor nem pakoltak el maguk után.