Kamasz

Csak az unoka tudott felszállni, a nagymama nélkül indult el a vonat

A nagymamájával indult útnak, az asszony azonban nem tudott időben felszállni a vonatra.
2024. Március 08.
egyedül vonatozó kislány

Reggel 8:15-kor gördült ki a genovai vonatállomásról az a szerelvény, amire egy 9 éves kislány a nagymamájával együtt váltott jegyet. Az idős hölgy a bőröndökkel bajlódott a peronon, amikor az ajtók bezáródtak és a vonat nélküle indult el.

Egyedül vonatozott az unoka

A 9 éves unoka viszont már felszállt a vonatra, így elszakadtak egymástól. A nagymama pánikba esett és az állomáson próbált segítséget kérni, miközben a kislányra hamar felfigyeltek a jegykezelők és nem hagyták magára. 

Hosszas telefonálgatást követően végül 9:15-kor szállt le a kislány a Novi Ligure nevű megállóban, ahol már vártak rá az egyenruhások. Időközben a nagymama felszállt a következő vonatra, és amíg meg nem érkezett az unokájához, a rendőrök elvitték reggelizni a kislányt, aki telefonon is beszélhetett a rémült nagyszülővel.

Ahhoz, hogy a kislányt átadhassák a nagymamának, szükség volt némi papírmunkára és az édesanya jóváhagyására, de végül minden a helyére került és a kalandos indulást követően együtt folytathatta útját a nagyi és az unoka.

Nyitókép: Getty Images, Forrás: Via