Kamasz

Főszerepet kapott Kóbor János 16 éves lánya

Újabb varázslatos karrier indulhat el.
2023. Március 09.
Kóbor János
Fotó: fotocentral

Színpadra léphet a tizenhat éves Kóbor Léna, Kóbor János lánya (aki egyébként nagyon hasonlít édesapjára). Mégpedig nem is akármiben: az Omega-musicalban. A Gyöngyhajú lány Balladája című előadás 2016-ban „Az év legjobb zenés-táncos produkciója” díjat is elnyerte – írja a Blikk.

Kóbor János lánya Léna

Fotó: fotocentral

Kóbor Léna Kriszta szerepét veszi át Békefi Viktóriától, aki 2019-ben országos sikert aratva megnyerte az egyik kereskedelmi televízió Sztárban Sztár leszek! című show-ját, most azonban más kihívások elé néz: hatodik hónapos várandós édesanya. „Elköszöntem a társulattól, és átadom a helyem a nagyon tehetséges és imádni való Kóbor Lénának. Természetesen segítem a felkészülésben, és nagyon szurkolok neki. Csodálatos pályafutás kezdődhet most az életében” – nyilatkozta az énekes.

Vona Tibor produkciós igazgató állítja: Léna szerepeltetése nem PR-fogás. Több próbán hallgatták meg Mecky gyermekét, hogy megbizonyosodjanak róla, valóban színpadon a helye.

A tervek szerint június 2-án egy különleges helyszínen, a Fertőrákosi Barlangszínházban debütálhat az új primadonna. Az a Kóbor Léna, akinek az egész eddigi életét a zene iránti rajongás töltötte ki. S nemcsak azért, mert édesapja a legnépszerűbb énekes volt itthon. Zongorázni tanult, énektanárhoz járt, sőt, egy iskolai zenekarban már fel is lépett – teszi hozzá a cikk.

Tudom, hogy sokan megmosolyognak, de apu mindig itt van velem. Érzem. Föntről segít, biztat, és biztos, hogy büszke rám. Miatta is csinálom” – nyilatkozta az ifjú tehetség.