Kamasz

Halle Berry megható sorokkal köszöntötte születésnapos lányát

A színésznő lánya a napokban ünnepelte 15. születésnapját, aminek alkalmából Halle Berry egy kedves Instagram-bejegyzésben is felköszöntötte őt.
2023. Március 17.
Halle Berry
Halle Berry (Fotó: Steve Granitz/Contributor/Getty Images)

Március 16-án lett tizenöt éves Halle Berry idősebb gyermeke, lánya, Nahla. Az Oscar-díjas színésznő közösségi oldalán is felköszöntötte születésnapos lányát, akiről megosztott egy fotógalériát, köztük korábbi gyerekkori képekkel. Az első fotón egy képkeret látható egy közös fényképükkel, a következőn Nahla háttal látható, amint az óceánt nézi, a legutolsó képen pedig egy kanapén ül, arcát egy sapkával eltakarva.

Berry csodálatos sorokat írt a fényképek mellé: „Az egyik legnagyobb ajándék, amit az univerzumtól kaptam, a lányom, Nahla. Ő a Nap, ami soha nem halványul el, és a Hold, ami soha nem fogy el! Kérlek, kívánjatok velem ma boldog 15. születésnapot neki! Szeretlek, édes angyal”.

 

A színésznő posztja alatt rengeteg rajongó és híresség is köszöntötte a szülinapos Nahla-t.

Halle Berry-nek két gyermeke született. Nahla édesapja a színésznő volt párja, Gabriel Aubry modell. Kisebbik gyermeke, kisfia, Maceo, aki 2013-ban jött világra, és az ő édesapja Berry volt férje, Olivier Martinez, színész.

A színésznő párjával, Van Hunt énekes-dalszerzővel 2020 óta van együtt boldog párkapcsolatban.