Kamasz

Hírt adott a Bethesda kórház a börgöndi balesetben megsérült kislányról

A börgöndi repülőbalesetben megsérült családból a 9 éves kislány állapota a legsúlyosabb, őt a Bethesda kórházban gyógyítják csodás szakemberek.
2023. Szeptember 15.
Bethesda Gyermekkórház

Nem túlzás azt állítani, hogy az egész ország izgul azért a kislányért, aki nézőként volt jelen azon a börgöndi repülős rendezvényen, ahol a földbe csapódott és kigyulladt az egyik repülőgép.

A hirtelen felcsapó lángok komoly sérülést okoztak egy 9 éves kislánynál, akinek szüleit is kórházban kezelik. A gyermeket a budapesti Bethesda Gyermekkórház Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központjába szállították, ahol mindent megtesznek a gyógyulásáért.

Súlyos, de stabil a kislány állapota

Ahogy Facebook-oldalán írta a kórház, rengeteg megkeresés érkezik hozzájuk a kislány állapotával kapcsolatban, így friss helyzetjelentést tettek közzé: 

„Szeretnénk megerősíteni, hogy továbbra is intenzív osztályon kezeljük az égéssérült gyermeket, az Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központunkban. A gyermek állapota súlyos, operációt követően jelenleg stabilnak mondható. Munkatársaink megfeszítetten dolgoznak a kislány gyógyulásáért!” – áll a posztban.

Szívből reméljük, hogy hamarosan újabb jó hírek érkeznek a kislányról!

Nyitókép: Bethesda Gyermekkórház – Facebook