Kamasz

Így él most a lány, aki 12 évesen lett anya

Tressa Middleton immár kétgyermekes anya, de csak egyik kislányát tarthatja a kezében.
2023. Május 10.
Tressa 12 évesen anya

2006-ban az egész világ felkapta a fejét, amikor egy 12 éves skót kislány, Tressa egy egészséges kisbabának adott életet. Bár eleinte titokban tartotta, hogy ki a pici apja, a kamaszkorba lépő Tressa 14 éves koráig bírta a titkolózást, akkor pedig egy szociális munkásnak szörnyű titkot vallott be: kislánya apja Tressa bátyja – a baba egy vérfertőző nemi erőszak eredménye.

A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy a lányt hétéves kora óta zaklatta szexuálisan a bátyja, Jackson. Velük élő anyjuk pedig mindezt szó nélkül tűrte, mert ő gyereknevelés helyett a függőségeivel küzdött.

Amikor a DNS-vizsgálat is igazolta Tressa szavait, kislányát azonnal elvették tőle és állami gondoskodásba helyezték, míg a fiatal anya bátyját, Jasont négy év börtönre ítélték a nemi erőszak miatt.

Bár lányát egyelőre nem kapta vissza, a most 27 éves Tressa élete a sok nehézség után kezd egyenesbe jönni. Stabil párkapcsolata van és pár éve újabb kislánya született, aki az Arihanna nevet kapta.

Tressa természetesen szeretné visszakapni idősebb lányát is, addig is sokat mesél a nővéréről Arihannának, akinek megígérte, hogy fog még együtt játszani a testvérével. (VIA)