Kamasz

Oklevéllel köszönte meg tanárnője munkáját egy hetedikes lány

Sarolta most hetedikes, és mint minden iskolában, náluk is volt ünnepség március 15-e alkalmából. Erős igazságérzetének köszönhetően azonban az övék nem épp hétköznapi módon ért véget...
2024. Március 16.
tinilány naplót ír

Az évfolyamukról két osztály készült műsorral, amit az alsósoknak és a felsősöknek is előadtak a diákok. Az első fellépés után az igazgatóhelyettes csak az egyik osztály tanárának mondott köszönetet és nyújtott át oklevelet a felkészítésért, miközben Sarolta osztályát egy szóval sem említette.

Nem hagyta nyugodni az igazságérzete

„Ezen a kislányom nagyon felháborodott, ezért megbeszélte a barátnőivel, hogy rajzoljanak oklevelet a saját ofőjüknek. A második előadás után, mikor lementek a beszédek, megszerezte a mikrofont, kiállt a színpadra és ünnepélyesen köszönetet mondott az osztályfőnöküknek, majd átadta neki az oklevelüket” – mesélte Zsófi, Sarolta anyukája.

Az igazgató nem volt felhőtlenül boldog, hogy Sarolta kiállt a tanárnője mellett, az igazgatóhelyettes viszont mosollyal fogadta a hetedikes lány bátor lépését. Az osztályfőnök nagyon meghatódott az ajándék láttán, egy másik tanár pedig külön oda is ment Saroltához, hogy megdícsérje.

Extra erős az igazságérzete, kiáll azokért, akiket szeret, csak hát a határokkal nem annyira foglalkozik… De én nagyon büszke vagyok rá” – tette hozzá zárásképp Zsófi, aki szerintünk is jól teszi, hogy nagyra értékeli Sarolta rögtönzött meglepetését.

Nyitókép: Getty Images