Család

Ilyen egy jó anya a magyar TikToker szerint

Lehet jó anya, aki hagyja tévézni a gyerekét? És aki készen vásárolt ételekkel eteti a kicsit? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre ad választ egy TikToker.
2024. Március 21.
jo anya tiktok

„Tökéletes anya nem létezik, de jó anya igen! Anyukaként nem tudunk elbukni, mert mindig csak a tőlünk telhető legjobbat akarjuk adni” – írta a videó kísérőszövegeként Adri, akik sok anyukát könnyekig hatott posztjával.

Te is jó anya vagy!

Egyetlen szót sem kellett szólnia, a képek is beszéltek helyette: mindegy, hogy néz-e tévét a gyereked, hogy magad készíted-e az ebédjét, hogy hogy öltözöl, mit iszol, mennyire tartod rendben a konyhád… Biztos lehetsz benne, hogy jó anya vagy!

Azt, hogy a mondanivalója célba ért, a hozzászólások bizonyítják legjobban: „Szerintem nagyon sok anyuka lelkének esett jól ez a videó. Például nekem is” – írta egyikük. „A mai pokoli nap után köszönöm a videódat” – tette hozzá egy másik kommentelő. „Olyan jó, hogy ezeket már el tudtam engedni. Kellett hozzá 5 év és két gyönyörű kislány, de már nem érdekel, ki mit mond, csak ami nekünk jó” – folytatta Adri megerősítését egy másik anyuka.

Ilyen egy jó anya a magyar TikToker szerint

Nyitókép: TikTok pillanatkép