Kisgyerek

Aranyos Peppa malac házat készített kislányának ez az apa

Hároméves kislánya nagy Peppa malac rajongó – a születésnapjára készítette el a házikót.
2024. Március 17.
(Fotó: Videórészlet - @dadsocial/TikTok)

A TikTok-on @dadsocial néven regisztrált apa osztott meg egy videót, amiben kislányának készített születésnapi ajándékot: egy Peppa malac háza alapján mintázott játszó házikót. Videóját azóta 18 milliószor tekintették meg.

Az apa elmondta a People-nek, hogy lány több mint egy éve nagy rajongója Peppa malacnak. „Ahogy mondom. Az egyetlen dal, amit szeretne, hogy játsszunk az utóban. A jelmez, amit mindig viselni szeretne és az alakzat, amiben az ételeket szeretné. Amikor a születésnapjáról volt szó, megkérdeztem tőle, hogy mit szeretne, amire azt mondta, hogy Peppa malac házát, és tudtam, mit csináljak” – mondta a lapnak.

@dadsocial I’m just glad she didn’t ask for something wild like a roller coaster… 😂 #diy #playhouse #peppapig #house ♬ You Make My Dreams (Come True) - Daryl Hall & John Oates

Az apa megnézett néhány képet a házról, majd megtervezte a megépítést és a méretét úgy, hogy a leginkább költséghatékony legyen, minimális hulladékkal, így egy 2,4 méter magas házikót csinált. Az elkészítés pedig négy órát vett igénybe, amit két napra bontva végzett el.

„Az egyik kedvenc részem a kék ablakokra való és a sárga ajtóra való függönyök felhelyezése volt, mert szerintem ez keltette életre” – mesélte, és elmondta azt is, hogy az ajándékot egy felfújható Peppa malaccal egészítette ki.

Az apa azt is megosztotta, kislánya hogy reagált, amikor meglátta a házat: „Amikor először meglátta, felugrott és felkiáltott: »Peppa malac hatalmas háza!«. Aztán odafordult hozzám, és azt mondta: »Nézd, apa, ez Peppa malac háza a mi otthonunkban!«” – mondta.

A büszke apa, aki további építési projektjeit is megosztotta, arról is beszélt a lapnak, hogy ezeket nem azért készíti, hogy másokat lenyűgözzön vele a TikTok-on, de nagyra értékeli a közönségét, akik követik ezeket. Elmondta, hogy a TikTok előtt is készített ehhez hasonlókat, és még jóval a megszűnése után is tenné. „De nagyon hálás vagyok, hogy megoszthatom a projektjeimet másokkal ezen a közösségi platformon, hogy a lehető legtöbb embert megmosolyogtassa, és ha lehet, másokat is arra inspiráljon, hogy szórakoztató dolgokat készítsen a szeretteinek” – mesélte. Emellett pedig megosztotta, hogy ami a legfőképpen számít, hogy gyermekeinek különleges emlékeket adjon.