Kisgyerek

Unokája néhány játékot a táskájába csempészett, aranyos videókat készített róluk utazásán a nagypapa

Mielőtt a nagypapa útnak indult, unokája néhány játékot csempészett a poggyászába – a nagyszülő pedig zseniális videókat készített a „kis útitársakról”, kreatív ajándékként.
2023. Március 07.
Kép forrása: @lifeoftanyamarie/TikTok

Egy nagypapa az utazását a Peppa malac mese karakterek figuráinak szemszögéből dokumentálta, amiket unokája csempészett a táskájába. „Szóval srácok, szeretnétek látni a legaranyosabb dolgot?” – kezdi TikTok videóját a @lifeoftanyamarie néven regisztrált felhasználó, aki feltöltött egy felvételt arról, ahogyan édesapja a medence mellett ejtőző Peppa malac játékokat videózza éppen. „Az unokahúgom fogta a kedvenc játékait, és bepakolta apám csomagjába. Ő pedig elkészítette a történetet az összes kalandjukról, és le fogja játszani neki, amikor hazaért.”

A videóban még láthatunk felvételeket arról, ahogy Peppa és családja a medencében úszkálnak, majd napoznak a medence szélén: „Miután a medencében voltunk, most napozni fogunk, amíg megszáradunk!” – mondja a nagypapa, miközben a filmet készíti.

A játékok egy tengerparti vacsorán is részt vettek – a nagypapa figyelmezteti őket, hogy viselkedjenek rendesen, és hogy ne igyanak túl sokat. @lifeoftanyamarie videójában megmutatja azt is, milyen jól szórakozott édesapja egy másik étkezés alkalmával, amikor a következő felvétele kreatív folyamatiról is magyarázott: „Alig várom, hogy lemenjek velük a strandra, kivigyem őket oda, viszek egy kis szalvétát, arra fektetem majd őket”. A legutolsó felvételen pedig éppen a szállásukat hagyják el a játékok, és távoznak az üdülőhelyről.

A videót már közel 13 milliószor tekintették meg, és nagyon sokan írták meg kommentben, hogy milyen csodálatosnak tartják a filmet készítő nagyszülőt. „Néhány ember arra született, hogy szülő legyen. Nagyon áldott vagy, barátom” – írta valaki @lifeoftanyamarie videójához. Nagyon sokan pedig jelezték, hogy az elkészült videót is szívesen megnéznék – amit végül Youtube-on meg is osztottak, itt lehet megnézni a hatperces filmet.

A jó nagyszülő-unoka kapcsolatnak mind a gyerekek, mind a nagypapák-nagymamák életére nézve számos pozitív hatása van, ahogy arról ebben a cikkünkben is írtunk. A nagyszülő remek játszótárs lehet, egy bizalmas, akitől sokat tanulhat az unoka, és nagy szerepe van a családtörténet és a családi tradíciók továbbadásában is a fiatalabb generáció számára.

Forrás: scarymommy.com