Kisgyerek

Karácsonykor is építsen együtt a család

A karácsony remek lehetőséget ad arra, hogy a család minden tagja együtt lehessen. A LEGO játékaival ez az időtöltés nem csak kellemes perceket okoz, hanem fejleszti a kreativitást és a logikát is.
2013. November 05.

A LEGO kollekciók minden évben nagy örömöt okoznak a gyermekeknek, ha a karácsonyfa alatt ezt a meglepetést találják. A hosszú téli napokon igazi kikapcsolódási alternatívát kínálnak a kis kockák az egész család számára.

A játék mellett a kisgyermekek olyan tulajdonságai is fejlődnek, mint a problémamegoldó készség, a logika, a tapintás, a képzelőerő, a kreativitás, a kitartás, a kombinatív készség, és a szépérzék is.A családi vállalkozást Ole Kirk Christiansen alapította 1932-ben, akkor még kizárólag fajátékok készítésével foglalkoztak. Az évek során rájöttek, hogy a játékokat nemcsak karácsonykor, hanem az év minden napján szívesen vásárolják meg, innen ered a márka neve is, amely a “Leg godt” (“Játsz jól”) szóból jött létre. A LEGO építőkockák rendkívül jól variálhatóak, 6 építőkockát 915 millió kombinációban lehet összeállítani. Évente 9 milliárd elemet gyártanak, amiből 62 LEGO építőkocka jut egy emberre világszerte.

A LEGO – rajongók a megszokott kollekciók mellett három féle exkluzív Adventi naptárral is találkozhatnak a karácsonyi időszakban. Ilyen a LEGO City Adventi Naptár: nyisd ki a 24 ajándékot tartalmazó ablakot egymás után, ahol karácsonyfát, grillt, versenyautót, csúszdát, űrhajóst, rendőrt, rablót, versenyautó pilótát, és 5 másik vagány minifigurát találsz.

A LEGO Friends Adventi naptárral építs fel egy ünnepi történetet Stephanie-val, amint meglátogatja a karácsonyi vásárt! Haladj el a hó-robogón az ünnepi látványosságok mellett, amelyeket belül, elrejtve találsz meg. Majd állj meg, vásárolj ajándékokat, szendvicseket és a tél örömeit élvezve korcsolyázz a jégen! Keress állatokat, építsd dekorációt és segíts Stephanie-nak felkészülni Heartlake City legnagyszerűbb ünnepére! Stephanie és Lily mini-baba figurákat és 24 titkos rekeszt rejtő naptárat, amelyben 24 összeállítható meglepetést találsz.

Végül a Star Wars Adventi naptárral december napjai a karácsonyig tartó visszaszámlálásban telnek egy messzi messzi galaxisban, az exkluzív LEGO Star Wars minifigurák és az építési örömök jegyében. Építs 24 ajándékot, együtt a jellegzetes csillaghajókkal, minifigurákkal és kiegészítőkkel, tökéletes ünnepi ajándékként a kisebb és nagyobb LEGO Star Wars rajongóknak!

A kisebb korosztály számára igazai különlegességnek számítanak a LEGO DUPLO Disney kollekció darabjai. Ariel víz alatti kastélyában például együtt játszhattok Ariellel a hínárhintán, miközben Ficánka lesiklik a hatalmas csúszdán. Ne felejtsd el megkeresni a kincsekkel teli ládát!