Kamasz

Ördög Nóri elárulta, műsorvezető lesz-e Miciből

Az Ázsia Expressz új évadát Mexikóban forgatták, ahová a nemrég szülinapját ünneplő Ördög Nórát a családja is elkísérte.
2023. Szeptember 22.
Ördög Nóra

A TV2 maximálisan támogatja Ördög Nórit abban, hogy a műsorvezetői szerepét össze tudja hangolni az anyasággal, ennek köszönhetően Mici és Venci 3,5 és 2,5 éves koruk óta oszlopos tagjai lehetnek az Ázsia Expresszen dolgozó stábnak.

Ahogy a műsorvezető elmondta a Blikk friss videójában, a csapat mindig nagyon várja, mikor csatlakoznak hozzá a gyerekei, akiknek a hiánya nagyon fájó lenne Nórinak. Így viszont minden nap megkapja a „gyerekadagját”, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a maximumot hozza ki magából a forgatások alatt.

Bár Mici és Vencel tökéletesen beleszoktak abba a kalandos életbe, ami a szüleik munkájának természetes velejárója, Nóri előtt már most kezd kikristályosodni, hogy a kislánya nagy valószínűséggel nem fog a nyomdokaiba lépni, mert egészen más az érdeklődési köre.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Nóri szeptemberi szülinapját munkával és egy csodás vacsorával ünnepelték, a legnagyobb ajándékát azonban majd csak októberben kapja meg: akkor a férje, Palkó fogja elrabolni őt pár napra, de hogy pontosan mi vár rá, azt egyelőre ő sem tudja.

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba