Kamasz

Retteg Michael Jacksontól ez a tinédzser

Egy angol tinilánynak Michael Jackson-fóbiája van, már attól rettegni kezd, ha meghallgatja a sztár egyik számát.
2022. Szeptember 08.
Michael Jackson és táncosai (Fotó: Getty Images)

Nem könnyű az élete a rotherhami Ruby Marriottnak. A 19 éves lány ugyanis retteg Michael Jacksontól, ha csak meghallja az egyik számát, máris sírva menekül. A közelmúltban Cipruson nyaralt a családjával, amikor egy Jackson-imitátor lépett fel a szállodában, Ruby pedig elsírta magát a félelemtől.

A Mirror szerint Ruby ötéves lehetett, amikor olyan videókat látott, amit Jackson utálói vágtak össze, rémisztő és természetfeletti képességekkel felruházva a sztárt. „Azt sugallták, hogy életben van és idegen házak ablakain néz be. Nagyon féltem tőle” – meséli Ruby.

A lány félelmére az egyik ”jószándékú” rokon is ráerősített, aki egy nyaraláson a bérelt ház nyolc lakattal lezárt ajtajáról azt mondta, lehet, hogy Jackson rejtőzik ott. Rubynak több sem kellett, azóta, ha meghallja a Thriller első taktusait, már menekül.

Teljesen természetes, hogy a gyerekekben is kialakulhatnak különböző félelmek – például tűtől, kutyáktól, sötétségtől. Szülőként jó minél előbb felismerni a problémát és segíteni a piciknek a fóbia leküzdésében.