Kisgyerek

3+1 családi program hétvégére

Erre a hétvégére még igazán jó időt ígérnek, használjuk ki! Három izgalmas programot ajánlunk az egész családnak.
2012. Szeptember 28.

Sárkányeregetés Zebegényben

Szeptember 28. és 30. között lesz a Zebegényi Sárkányfesztivál, csakúgy, mint tavaly, párhuzamosan az V. Zebegényi Tökfesztivállal.A tökéletes szeptember végi családi hétvége eltöltéséhez tehát nem kell mást tenni, mint Zebegénybe látogatni. A Sárkányfesztivál helyszínére eljuthatunk Sárkánybusz-járattal – de akár autóval vagy gyalogosan is. A helyszínre megérkezve egyedülálló panorámával a hátunk mögött, igazi szakértők segítségével sajátíthatjuk el a papírsárkány-készítés és -röptetés hasznos praktikáit, korra-nemre való tekintet nélkül, majd ha ezzel megvolnánk, ügyességi vetélkedőkön próbálhatjuk ki a sárkányainkat és frissen megszerzett szaktudásunkat.

sarkanyfesztival.co.cc

www.facebook.com/Sarkanyfesztival

Kanga családi nap a Zsolnay Kulturális Negyedben

A Kanga Egyesület egész napos kényeztető programokkal várja a kisgyermekes családokat és mindazokat, akik szülői örömök elé néznek. Lesz Szalóki Ági-koncert, szüreti gyermekkoncert és táncház, borkóstoló, elkészíthetitek saját autótokat (önfeledt szórakozás apukáknak és gyerekeknek), lesznek bemutató jógaórák és sok-sok játék!

Belépőjegy: 1000 Ft, gyermekeknek ingyenes

A teljes programért kattints ide!

MUS-E – kreatív művészeti foglakozás

A MUS-E (Musique-Europe) mintaprogram a neves hegedűművész és humanista gondolkodó, Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1993-ban indult útjára az Európai Unió égisze alatt. A művészeti-nevelési program lényege, hogy a gyermekek a művészek révén olyan impulzusokat kapnak, amelyek érzékennyé teszik őket a külső világ különféle jelenségeinek befogadására, értelmezésére és újraértelmezésére, továbbgondolására.A programban részt vevő hivatásos művészek különböző művészeti ágak – zene, tánc- és színházművészet, képzőművészet – képviselői. A MUS-E foglalkozásokon vezetésükkel e művészeti ágak találkoznak zenéhez kapcsolódó kreatív tevékenységben. A programon iskoláskorú gyerekek vehetnek részt szüleikkel.

Korosztály: 7-12 év

Rendező: Művészetek Palotája

2012. szeptember 29. 16.00-17.30

Bővebb információért katt!

Gesztenyenap a MOM Kulturális Központban

Vasárnap MOM Kulturális Központban lesz Halász Judit-koncert, drámajátékok, táncbemutatók. Érdemes ellátogatni, egész napos szórakozás az egész családnak!

A rendezvény ingyenes, a teljes programért katt!