Kisgyerek

5 sztárapa, aki egyedül nevelte fel a gyerekeit

A sztárok között is könnyű olyan anyákat találni, akik egyedül nevelik a gyerekeiket, de ritkább ugyanez a helyzet az apákkal, noha a tendencia létezik. Mutatunk öt sztárapát, akik egyedül nevelték gyerekeiket.
2023. November 15.
Apa gyerekivel
Kép: Getty Images

Összegyűjtöttünk olyan híres apák történeteit, akik különböző okok miatt egyedül nevelték fel gyermekeiket. Néhányan maguk választották ezt az utat, míg másoknak egy tragikus esemény miatt kellett egyedülálló édesapáknak lenniük.

Liam Neeson

Liam Neeson fiaival

Kép: TM/NHL/GC Images / Getty Images

Liam Neeson felesége, Natasha Richardson síelés közben balesetet szenvedett, a fejsérülése olyan súlyos volt, hogy néhány nappal később meghalt. Neeson egyedül maradt 2 fiúkkal, az akkor 12 illetve 13 éves Daniellel és Micheállel. A családnak sok időbe telt, amíg túljutott a tragédián, de sikerült feldolgozniuk a veszteséget. Liam Neeson az életét a gyerekeinek szentelte, és azóta sem házasodott meg.

Pierce Brosnan

Miután feleségül vette Cassandra Harris színésznőt, Pierce Brosnan örökbe fogadta a nő két gyermekét: Charlotte-ot és Christ. Három évvel később megszületett a saját fiuk, Sean. 17 évnyi házasság után, Cassandránál petefészekrákot állapítottak meg, 43 éves volt, amikor meghalt. Brosnan nehezen dolgozta fel a halálát. A következő években Brosnan egyedül nevelte három gyerekét. 1994-ben megismerkedett Keely Shaye Smith újságíróval, akit 2001-ben feleséfül vett. Két fiúk született, Dylan és Paris. A színészt újabb tragédia érte 2013-ban, örökbefogadott lánya, Charlotte, hasonlóan édesanyjához, szintén petefészekrákban halt meg. Mindössze 42 éves volt.

George Lucas

George Lucas gyerekeivel

Kép: Albert L. Ortega/Getty Images

A Star Wars legendás alkotója, George Lucas hosszú évekig egyedül nevelte három örökbefogadott gyermekét. Amandát akkori házastársával együtt fogadta örökbe, a lány a válás után az édesapjával maradt. Később a filmrendező egyedülálló apakánt fogadta örökbe Katie-t és Jett-et. Egyébként mindannyian szerepeltek a Star Wars részeiben. George Lucas 2006-ig egyedülálló apa volt. Ekkor ismerkedett meg a DreamWorks Animation elnökével, Mellody Hobsonnal, akivel 2013-ban összeházasodtak. A párnak ugyanebben az évben egy lánya született, béranya segítségével.

Lenny Kravitz

A zenész Lisa Bonettel történő válása után egyedül kezdte el nevelni Zoë nevű lányukat. A szülők közös szülői felügyeleti joggal rendelkeztek, de amikor Zoë 11 éves lett, akkor édesapjához költözött.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldónak öt gyermeke van. Első fia 2010-ben született béranya által. A sportoló 2017-ben egy ikerpár édesapja lett, szintén béranya segítségével: Evaé és Mateoé. Napjainkban Georgina Rodríguezzel él együtt, akivel született egy kislányuk, Alana Martina, majd 2022-ben újra egy kislányuk, Bella Esmeralda. A pár ikreket várt, de sajnos a szülés során az egyik babát elvesztették.

forrás: Bright Side