Kisgyerek

A kétéves kislány kedvenc alvósbabája egy zombi

A kétéves kislány mindenhová magával viszi kedvenc babáját, egy rémisztő zombit.
2021. Július 29.

Nagy siker a neten az a TikTok-videó, melyben a kis Parker Eckstein látható a babájával, Dollyval, aki történetesen egy zombi. A kislány anyukája, Kourtni a Today.comnak elmondta, hogy Parker azonnal beleszeretett a babába, amikor meglátták a bevásárlóközpontban.

“Megfordultam, és Parker ott állt ezzel a hátborzongató babával. Onnantól nem akarta kiadni a kezéből” – mesélte az anyuka, aki úgy volt vele, megveszi a lányának a zombibabát, egy nap múlva úgysem kell már neki.

Tévedett. Parker és Dolly azóta elválaszthatatlanok.

@playtimewithparks##doll ##toddlersoftiktok ##halloween ##creepy ##creepykid ##dolly ##daughter ##undead ##zombie

♬ original sound – Lupita Olmos

“Parker szereti a Disney hercegnő babáit, de azokat sehová nem viszi magával. Dolly nélkül viszont nem lép ki az ajtón” – mondja Kourtni.

A kislány azóta kapott egy újabb rémbabát, akit Sissynek nevezett el. Kourtni szerint lánya egyáltalán nem fél a két babától, és úgy gondolja, hogy gyermeke szeretete a rémbabák iránt épp azt mutatják, hogy az emberek nem gyűlöletre születtek, azt legfeljebb csak tanulják.

A gyerekek amúgy már régóta nyitottak a megszokottól eltérő babákra, erre figyelt fel a Mattel, a Barbie gyártója, ami piacra dobta a kerekesszékes, illetve az eltávolítható lábprotézissel gyártott Barbie-t.  A Fashionista babák között pedig van alacsony, magas, molett, sötétebb bőrű és göndör hajú is.