Kisgyerek

Arra bíztatta kétéves kislányát, hogy fényképezze le, amiket szeret – aranyos és megható videó

Videóban mutatta meg az édesanya, milyen szeretett dolgokat fotózott le a kislánya.
2023. Szeptember 08.
kislány fényképezőgéppel
(A kép illusztráció. Kép forrása: Getty Images)

Aranyos videót osztott meg Ally Dore Instagram-oldalán, amiben olyan képeket mutatott meg, amiket két és fél éves kilánya készített, miután arra kérte, hogy fotózza le azokat, amiket szeret. Milyen szemmel látja a világot a kétéves kislány? Az eredmény egyszerre nagyon aranyos és megható.

Először a kislány szüleiről láthatunk képeket, majd egy már megkóstolt csirkefalatkát, ahogy arról az Upworthy is ír. Majd lefotózta a kedvenc műsorát és meséjét, egy kis görögdinnyét, és szeretett xilofonját is – és a lábát, amin éppen szandált visel. De több kép készült a szeretett családtagjairól, mint a nagybátyja, nagynénje és a kis unokatestvére, és két fotó is a testvéréről. Végül pedig a kislány önmagáról is készített egy képet a gyűjteménybe a személyekről és dolgokról, akiket és amiket szeret.

 

Ez pedig a hozzászólókat is nagyon megindította, akik közül többen is írták, hogy nagyon szépnek találják, hogy magát is lefényképezte a kislány, és remélik, hogy mindig szeretni fogja önmagát.

Az egyik kommentelő arra is rámutatott, hogy ez egy remek mód arra, hogy még jobban megismerjük a gyerekeket, különösen, ha valamelyik kicsi kevésbé verbális még. És persze csodálatos látni a világot egy kisgyerek szemével, és az apró örömöket, amiket észrevesz!