Kisgyerek

Az utolsó pillanatban kapta el babáját a medve ölelése elől

Nagyot mentett az a washingtoni édesanya, akinek kislánya boldogan rohant ki a teraszajtón, hogy megölelje a ház előtt várakozó medvét.
2022. Június 15.

 Rémisztő látvány fogadta a washingtoni Samantha Martint. Kétéves kislánya, Juniper ugyanis kiosont a teraszajtón, hogy megölelje a ház előtt tébláboló nagy macit. Ami tényleg egy medvekölyök volt.

Samantha a FoxNewsnak elmondta, hogy pánikba esett, amikor meglátta, hogy a lánya mire készül. Utánarohant és felkapta, mielőtt még a medvéhez ért volna.  “Abban a pillanatban nem igazán volt sok gondolatom” – tette hozzá.

A veszélyes jelenetet a házuk biztonsági kamerája is rögzítette. A medvekölyök épp madáreledelt majszolt, amit Samantháék madáretetőjében talált.

“Csak egy kis mackó volt, de engem elsősorban az aggasztott, hogy hol az anyamedve és a kismackó mit szól, ha egy kétéves és annak anyukája rohan felé” – mesélte az édesanya a szerencsésen megúszott esetről.

Bár vadállatok közelébe semmiképp se engedd a kisbabádat, tanulmányok szerint is számos előnye lehet a gyerekekre nézve, ha van háziállatotok. A kisállatok többek között segíthetnek csökkenteni a stresszt, és a gyermek szociális és érzelmi készségeinek fejlesztésében is. Erről itt olvashatsz többet!