Kisgyerek

Celebmamik, akik 35 éves koruk után szültek

Manapság egyre több nő szül 35 év felett. Nézd meg, kik azok a hírességek, akik szintén "későn" szánták rá magukat a gyermekvállalásra!
2016. Június 16.

Drew Barrymore 37 éves volt, amikor megszületett a lánya, Olive. Olive egy igazi kis szeretetcsomagként érkezett az ő és a férje, Will Kopelman életébe. A színésznő azt mondja, nem számít, hány évesen lesz egy nő édesanya, az anyaságot mindenkinek tanulnia kell. A színésznő már kétszeresen is tanulhat, második kislányát Frankie-t 39 éves korában szülte.

Eva Mendes épp akkor lépett be a 40 évesek táborába, amikor terhes volt lányával, Esmeralda Amada-val, aki 2014. szeptemberében született. Az édes kislány még édesebb apukája Ryan Gosling ekkor 33 éves volt.

Mariah Carey 41 éves volt, amikor 2011-ben életet adott egy kislánynak és egy kisfiúnak, Monroe-nak és Moroccan-nak. A gyönyörű énekesnő nagyon örült a dupla áldásnak, hiszen előtte volt már egy vetélése 2008-ban, és túl volt egy in vitro megtermékenyítésen is.

Gwen Stefani 36 évesen esett teherbe. 2006-ban egy koncerten erősítette meg a hírt, méghozzá úgy, hogy azt üvöltötte a mikrofonba: “Énekeljetek jó hangosan, hogy a babám is meghallja!” Son Kingston 2006-ban született. Az énekesnő második fia, Zuma 2 évvel később látta meg a napvilágot. Aztán jött a meglepetés! 2014-ben, 44 éves korában egy újabb baba állt a házhoz: Gwen Stefani és rocker férje, Gavin Rossdale harmadik kisfiát Apollo Bowie-nak nevezték el.

Halle Berry színésznő azt vallja: a kor csak egy szám. Kislánya, Nahla 2008-ban született, a színésznő 41 éves volt ekkor. Fia, Maceo 2013-ban született, Halle Berry épp ekkor töltötte a 46. életévét. Hogy milyen volt ilyen idősen terhesnek lenni? “Végig nagyon boldog voltam, jól éreztem magam, tele voltam energiával, olyan voltam, mint egy Superwoman!” – mondta.

Rachel Zoe divattervező 39 éves korában jelentette be, hogy gyermeket vár. Első kisfia Skyler néhány évvel később játszópajtás kapott: a híres stylist 42 éves korában életet adott második kisfiának, Kaius-nak

.Celine Dion 42 éves korában adott életet iker fiainak, Nelson-nak és Eddy-nek. A varázslatos hangú énekesnő ekkor túl volt már 6 in vitro beavatkozáson. Elsőszülött gyermeke szintén egy fiú, René-Charles, aki 30 éves korában született, szintén in vitro megtermékenyítés után. Celine nagyon szeretett volna testvért René-Charles-nak, és akármilyen nehéz és fájdalmas volt, végül 42 évesen adatott meg neki ez.

A cikk forrása itt.

Ezek is érdekelhetnek:

  • Szülés 40 felett – tényleg veszélyes?
  • Hány évesen vállaljunk gyermeket?
  • Nem vagyunk már fiatalok, lehet még gyerekünk?
  • Anya 58, nagyi 28 évesen