Kisgyerek

Csodálatos meglepetést kapott a nyugdíjas tanárnő korábbi diákjaitól

A most érettségiző diákok a ballagásuk napján lepték meg korábbi tanárukat - és erről videó is készült.
2022. Június 13.
A kép illusztráció. Fotó: Getty Images

Jane Pearson 38 évig tanított ugyanabban az általános iskolában, ugyanabban az osztályteremben (a pedagógus ” kindergartenben” tanított, ami Amerikában egy 0. osztályt jelent az 1. osztály előtt – a szerk.), amíg 13 éve nyugdíjba nem ment. Az utolsó osztály, akiket tanított, idén végezték el a középiskolát, és úgy döntöttek, hogy meglepik a korábbi tanárukat a ballagásuk napján – írja a Motherly.

Erről pedig készült egy videó is, ami hamar nagyon népszerű lett a TikTok-on.

A felvételen Jane Pearson a gyönyörű kertjében ül a családjával, majd kopogást hall, és hamarosan megérkeznek ballagási talárba öltözve a volt diákjai, akik meg akarták lepni a korábbi tanítójukat ezen a különleges napon.

@kimhamilton15 #kindergartentograduation ♬ Graduation March – Pomp And Circumstance – Instrumental – Zev Weinstein

A felvételen Pearson lányát, Kim Hamiltont is halljuk, aki a kamera mögül mondja, hogy ezek a diákok az édesanyja utolsó osztálya.

Hamilton a ViralHog portálnak mesélt arról, hogy az édesanyjának a szenvedélye volt a karrierje. “Gyermekkoromban éveken át töltöttem vele az estéket és hétvégéket, amikor az iskolára készült, hogy minden tökéletes legyen. Minden gyereknek egyedi emlékkönyvet készített, amit az év végén ajándékozott oda a diákjainak. Valóban egyedülálló tanár volt. Megérdemli ezt az elismerést.”