Kisgyerek

Ennyire cukin örült Serena Williams kislánya annak, hogy nagytesó lesz – Videóval!

Serena Williams lánya, Olympia ugrált örömében és hangosan kiáltozott a boldogságtól, mikor megtudta, hogy anyukája babát vár.
2023. Május 26.
Serena Williams családja

A teniszcsillag a nagyvilággal a MET-gálán tudatta, hogy ismét anyai örömök elé néz, kislányát azonban ennél hamarabb is beavatta, a nagy pillanatról pedig videófelvétel is készült.

Serena Williams és Alexis Ohanian 2017-ben váltak szülővé, amikor megérkezett hozzájuk Olympia, most pedig tovább bővül a családjuk. „Elmentem orvoshoz, és kiderült, hogy nem azért nő a pocakom, mert sokat eszem. Egy kisbaba van benne!” – mondta 6 éves lányának, aki először nem is akart hinni a fülének.

„Most viccelsz?” – kérdezte Olympia, majd mikor apukája is megerősítette a nagy hírt, hogy kistesója lesz, majd’ kiugrott a bőréből örömében. Miután megölelte az anyukáját, fel-alá szaladgált a lakásban, és azt kiabálta: „Istenem, annyira boldog vagyok!” 

A 41 éves sportcsillag a közelmúltban vonult vissza, és a jelek szerint több szempontból is új fejezetet nyitott az életében. Mint mondta, nagyon vágyott egy újabb babára, a kemény edzések és versenyek mellett azonban nem valósíthatta volna meg az álmát.

Amikor Olympia született, több megpróbáltatáson is keresztülment Serena Williams, aki végül sürgősségi császárral adott életet a babájának. A beavatkozást követően tüdőembóliát kapott, ami az újdonsült anyuka életét is veszélyeztette.

Ennek fényében nem csoda, hogy ezúttal óvatosabban áll a várandósság kérdéséhez, és igyekszik a lehető legtöbb időt a szívének kedves emberekkel tölteni.

Forrás: Via, Nyitókép: YouTube pillanatkép