Kisgyerek

Ezek a szülők azt tanítják a gyerekeiknek, hogy kell megszökni, ha elrabolják őket

Látványos videókban nézhetjük meg, hogyan tanítják önvédelemre a gyerekeiket.
2023. Október 03.
Kislány csomagtartóban

Minden szülő egyik legnagyobb rémálma, hogy a gyermeke, vagy a gyermekei veszélybe kerülnek. Persze nagyon fontos, hogy ne ezek a gondolatok határozzák meg a mindennapjainkat, és ne szorongással telve menjünk le a kicsikkel a játszótérre, vagy az állatkertbe, strandra és így tovább. De tény, hogy az óvatosság soha nem árt. 

Megtanítjuk a gyerekeknek, hogy mindig szét kell nézni, mielőtt átmegyünk az utcán, hogy mindig kapaszkodni kell a buszon, ahogyan azt is, hogy nem szabad szóba állniuk az idegenekkel.

Egy házaspár biztosra akart menni, és különböző módszereket tanítanak a kisgyermekeiknek arra vonatkozóan, hogy hogyan védjék meg magukat.

A TikTokra feltöltött egyik videójukban például azt mutatják meg, hogyan “oktatják” a csemetéiket arra, hogy megtanuljanak kiszökni egy csomagtartóból. Persze ez a bizonyos gomb nem minden autóban van , de számos 2000 óta gyártott modellbe igen.

@dutchintheusa Unfortunately children are taken often enough for it to be a reason to teach basic escape tactics. So why not teach them the basics- like YES there is a button in most trunks made after 2000. Children are much smarter than we give them credit for. Teach them, and they may surprise you. In addition, my children sometimes watch us film safety videos and ask to try it out. Unfortunately that also means my son now picks the lock on the bathroom all the time. Video done with consent #childsafety #kidnapping #safetyfirst #psa #safetytools #psa #trunkescape #parents ♬ original sound - Dutchintheusa

Több videójukat is érdemes megnézni, mert a volt tengerészgyalogos apuka sok ilyen felvételt tölt fel a platformra. Egy másik videóban például arra tanítja az ovis lányát, hogy mit kell kiabálnia, ha elkeveredik a szüleitől egy nyilvános helyen.