Kisgyerek

Ezért a szemforgató kislányos videóért rajong most az internet

Több millió kedvelést ért el a videó a megjelenése óta.
2021. Január 08.
Forrás: @lydberube/TikTok

2020 december 30-ai közzététele óta több mint 10 millió like-ot kapott egy TikTok-on megjelent videó, amin egy kislány durcásan forgatja a szemeit, és dühösen néz a kamerába – írja a Yahoo Life.

A videó kedvesen indul, a 2 és fél éves K. J. nevű kislány vidáman, jobbra-balra billegve fogyasztja az italát egy autóban, miközben kellemes aláfestő zene szól, majd a következő felirat olvasható: “Az esélye, hogy egy kisgyerek végez veled, elég kicsi“. Ezután hirtelen fenyegetőre vált a dallam, miközben ugyanazt a kislányt láthatjuk, de már aközben, hogy dühösen – és enyhén ijesztően – forgatja a szemeit. A képsorok alatt a felirat pedig: “De sohasem nulla“.

A videót itt tudod megnézni:

@lydberube#foryou #fyp

♬ original sound – ollie

A kanadai kislány a népszerű videót nagynénjének, a művész Lydia Berube-nak köszönheti. Berube TikTok fiókját csak néhány nappal azelőtt hozta létre, hogy megosztotta K. J.-ről a videót, amellyel hamar szerzett 97 ezer követőt.

A videót Berube nyáron vette fel, és elmondása szerint a szemforgatás unokahúga azonnali reakciója volt arra, hogy megkérte, óvatosabban játsszon a kutyájával, ne olyan durván, mint előtte.

A nagynéni elmondta azt is a Yahoo Life-nak, hogy unokahúga már “kinőtt” az intenzív szemforgatós időszakból, és közzétett a kislányról néhány másik, sokkal szívmelengetőbb videót is.