Kisgyerek

A gyerekeik érzelmeiből csinálnak TikTok kihívásos videót a szülők

Új kihívás terjed a TikTokon: mit sem sejtő gyerekek reakcióit rögzítik a szülők, miközben anya, apa bohóckodik, táncol.
2022. November 23.
Kisfiú kamerába mosolyog
Kép: Getty Images

A szülők arra kérik a gyerekeiket, hogy vegyenek fel egy videót, amin a szülők táncolnak, bohóckodnak. A kamerát tartó gyerekek nem tudják, hogy valójában az ő kedves, vicces, reakcióikat rögzítik.

A videók lényege, hogy a gyerekek nem tudják, hogy az ő reakcióik is rögzítve vannak illetve maga a meglepetés, amit szüleik viselkedése – legyen az tánc, bohóckodás, vicceskedés – vált ki a gyerekekből. Amikor a kamera a gyerekek arcára irányul, azt látjuk, hogy boldogan, nevetve, mosolyogva nézik a szüleik viselkedését. Valójában az összes videó azt mutatja meg, mennyire örülnek a gyerekek annak, hogy szüleik nem a szokványos módon viselkednek.

@durbanofamily

Had to jump on the trend! Love this beautiful girl!

♬ Love Story (Taylor’s Version) - Taylor Swift

Amikor a közösségi médiában gyerekekről készült fotók vagy videók jelennek meg, akkor szinte mindig rengeteg komment érkezik, hol kritikusabbak, hol kedvesebbek. Úgy tűnik azonban, hogy most nagy tetszést aratott ez az új TikTok kihívás, igazi cukiságként söpör végig a közösségi médián, ahogyan a gyerekek mit sem sejtve örömmel, mosolyogva, büszkén reagálnak szüleik viselkedésére.

És bár úgy tűnik, ártalmatlan felvételeket látunk, meg kell jegyezni, hogy mint minden, gyerekekről szóló, róluk készült, a közösségi médián megjelenő tartalom hordoz veszélyeket, ezért alaposan fontoljuk meg, hogy mit teszünk közszemlére.