Kisgyerek

Halak gyereked van? Ő nagyon sok szeretetre vágyik

Nagy a szeretetigénye és az is, hogy szeretetet adjon másoknak. Érzékeny, álmodozó, ám barátságos társaival.
2024. Február 28.
gyerek nagypapával
Kép: Getty Images

Az, hogy ki milyen hónapban született valamelyest támpontot adhat a személyiségjegyeinek főbb jellemzőiben. Persze van, akim hisz benne és van, aki nem. A Halak jegyű kisgyerek egy kedves, simulékony és igazán érzékeny valaki, aki nagyon szeret szeretni és óriási szeretetigénye van. Lássuk, mi jellemző rá még.

Mindenkinek nyitottan áll, de könnyen megbántódik. Társaságban eleinte visszahúzódó, de amint beilleszkedik gyorsan barátokra lel. Nem jellemző rá a konfliktus, kedves, barátságos, mosolygós, mindenki kedveli.

Szereti a kézműveskedést, a rajzolást, gyöngyfűzést, szívesen készít ajándékokat és örömmel adja oda őket. Előzékeny, segíti a másikat, jó hallgatóság és jószívű. Gazdag a fantáziavilága, szereti a meséket, a mesehallgatást, a bábszínházat, az állatokat és a természetet. Álmodozó, időnként nem árt lehúzni a földre. Maximalisták lehetnek, akik sokat követelnek önmaguktól.

Ragaszkodó, gyengéd, szeret a családjával lenni, fontos számára, hogy mindig érezze, hogy szeretik és ő is kimutatja a szeretetét.