Kisgyerek

Hétvégi programajánló a családnak – február 9-11.

Idén február második hétvégéjére esik farsangvasárnap, így családi programajánlókban is több farsangi rendezvényt találhattok most!
2024. Február 08.
(Kép forrása: Getty Images)

Batthyány Farsangi Fesztivál

Debrecenben a Batthyány sétálóutcában lesz pénteken egy farsangi fesztivál, ahol többek között Kufli mese és kézműves foglalkozáson is részt vehettek, de lesz busómaszk készítés, interaktív játékok és maszkabál is.

Debrecen, Batthyány utca, február 9. 16:00-18:00, a rendezvény ingyenes

Farsangi piacozás a Hunyadin

A Hunyadi téri farsangi piacozáson a gyerekeket ingyenes zenei előadással, kreatív programmal és arcfestéssel várják a szervezők. Lesz álarckészítés, és a Csiga duó gyerekzenekar Kalandozás Farsangiában című műsorát is megnézhetitek.

1067 Budapest, Hunyadi tér, február 10. 9:00-14:00

Boszorkánykonyha a könyvtárban – Könyves kreatív meseműhely

Mágikus állatok iskolája – Könyves kreatív meseműhely 7 éves kortól címmel rendez foglalkozást a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Sárkányos Gyerekkönyvtára, ahol Margit Auer népszerű sorozatával, A mágikus állatok iskolája könyvsorozat első részével ismerkedhettek meg.

FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, 1088 Budapest Reviczky u. 1., február 10. 11:00-13:00, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Cifra Palota – „Cifra Világ”: Farsang és karnevál

A Müpa családi interaktív programsorozata is a farsangról szól majd ezen a hétvégén. Részt vehettek a Kézér Ballée Mozgás Stúdió Farsangi táncelőadásán, táncválasztó tánctanítással, a Helytelenek Társulat Egyszer volt, minden volt bábos népmeseelőadásán, és a Hetedhét táncház Gyimesi héjszák és a gyimesi ütőgardon mesés zenés, táncos, énekes foglalkozásán is.

Müpa, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1., február 11. 10:00-13:00, a részvétel ingyenes

Gyerekelőadások a Mohácsi Busójáráson

Idén február 8-13. között rendezik meg a Mohácsi Busójárást, amin gyerekprogramokat is találhattok. Szombat délelőtt például délelőtt a Pinokkió kalandja zenés mesejátékot nézhetitek meg a Mohácsi Kossuth Teátrum színháztermében, míg vasárnap délelőtt ugyanezen a helyszínen lesz Kalap Jakab bábkoncertje.

Mohács, Széchenyi tér, február 10 és 11.