Kisgyerek

Igazi strandidő lesz hétvégén, érdemes kihasználni az ajándék napokat!

Úgy tűnik, az időjárásnak elfelejtettek szólni, hogy vége a nyári szünetnek: Továbbra is marad a ragyogó napsütés, és esőtől sem kell tartani.
2023. Szeptember 08.
kislány napraforgóval

Persze nem bánjuk, hogy nem kell a rossz idő miatt a négy fal között ülni egész hétvégén, ezért inkább arra biztatunk, hogy ti is használjátok ki ezeket a nyárias napokat, és keressétek meg a legklasszabb programokat, hogy ez a hétvége se teljen el élmények nélkül.

Ilyen idő lesz hétvégén

  • A koponyeg.hu előrejelzése szerint pénteken sok napsütés várható, inkább csak északkeleten növekszik meg a gomolyfelhőzet, a délutáni órákban. Sehol sem lesz eső, a hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.
  • Szombaton fátyolfelhők borítják az eget, kizárt, hogy csapadék húzza át a terveiteket. A reggeli órákban 15, délután viszont 30 fok körüli értékeket mutatnak majd a hőmérők.
  • Vasárnap derült, vagy gyengén fátyolfelhős időre van kilátás, továbbra is csapadékmentesen. A hőmérők higanyszála igen magasra, 30-31 fok köré emelkedik majd.
  • A nyárias időjárás hétfőn és kedden is folytatódik: sok napsütés és délutánonként 30 fok körüli hőmérséklet várható, esőtől továbbra sem kell majd tartani.

Nyitókép: Getty Images