Kisgyerek

Jövő heti időjárás: nem tavasszal, nyárral zárjuk az áprilist!

Tudjuk-tudjuk, hogy az április szeszélyes hónap, de hogy ennyire, az azért minket is meglepett. Ilyen idő lesz jövő héten!
2024. Április 27.
kislány margarétával a szeme előtt

Bár összességében nem tartott sokáig, mindenki meglehetősen nehezen viselte az elmúlt napok goromba időjárását. A koponyeg.hu előrejelzése szerint mostantól  fellélegezhetünk, hogy elállt az eső és távozott a hideg, és egészen nyárias időre készülhetünk! 

  • Szombaton helyenként még gomolyfelhők zavarhatják meg a sok napsütést, zápor inkább csak a Tiszántúlon fordul elő. A déli, délkeleti szél megélénkül, a hőmérséklet 20-21 fok körül alakul. Tökéletes lesz az idő a hétvégi szabadtéri programokhoz!
  • Vasárnap ragyogó napsütésre számíthatunk, az égen már csak fátyolfelhők jelennek meg és csapadék sem várható. A nappali felmelegedésnek köszönhetően 21 és 27 fok közé emelkedhet a hőmérő higanyszála.
  • Hétfőn és kedden derült, szikrázóan napos idővel vesz búcsút az április. A hozzáértők szerint szinte kizárt a csapadék, azonban sokfelé megélénkülhet a délkeleti szél. Nyárias melegre készülhetünk, délutánonként 25-26 fok valószínű.
  • Szerdán fátyolfelhők szűrik a többórás napsütést, esőre viszont továbbra sem kell számítani. A délkeleti szél megerősödhet, a hőmérséklet 20-26 fok között alakul az előrejelzés szerint.

Nyitókép: Getty Images