Kisgyerek

Itt a Gyerekszoba jelmeztoplistája: ezeknek a karaktereknek öltöztek idén a legtöbben

Rubik kocka, Túró rudi, unikornis, szurikáta... le a kalappal a szülők előtt, olyan változatos volt az idei farsangon a jelmezfelhozatal. Persze tudjuk, sokszor a gyerekek az ötletgazdák, de jár a dicséret mindenkinek, hiszen olykor igazán sok energiába kerül egy-egy darab szép kivitelezése. Lássuk, idén milyen karakterek mellett döntöttek legtöbben a Gyerekszoba olvasói (és gyerekeik) közül!
2023. Február 18.
jelmezes gyerekek
Fotó: Getty

Katica, királylány, cowboy… hol vannak már azok az évek, amikor mindenki ilyesminek öltözött farsangkor! A gyerekek (és szülők) fantáziája ma már sokkal színesebb, ahogy az ki is derült mini házi felmérésünkből.

Nemrég megkérdeztük tőletek a Facebookon, hogy nálatok minek öltöznek a gyerekek farsangkor. Több mint kétszázan válaszoltatok, és bizony a kép örvendetesen változatos.

Mint mindig, idén is népszerűek voltak a mesehősök Bing nyuszitól Super Marión át Sonicig, és persze fiúknál a „férfias” vagyis annak tartott foglalkozások, mint katona, tűzoltó, rendőr. Lányoknál továbbra is sikeresek a klasszikusan nőies karakterek, mint angyalka, cica, Törpilla, de egyre inkább jön fel Wednesday is.

Ugyanígy nem lehet kihagyni az állatokat, főleg a legkisebbeknél – megvoltak a cuki figurák, mint dalmata vagy halacska, de az olyan furaságok is, mint triceratopsz vagy fekete özvegy.

Minden évben vannak egészen szokatlan, ám de fantáziadús választások. Idén ilyen volt a popcornos doboz, a teafilter vagy a gyűrűsfarkú maki. Nem beszélve a pteranodonról, aminek hallatán még sokat látott „dínós anyukák” is felvonták a tekintetüket…

Na, de jöjjön az eredményhirdetés: vajon milyen karakterek végeztek idén a dobogó első három helyén, vagyis mely jelmezeket választották a legtöbben a gyerekeitek közül? Lássuk először a fiúkat, aztán a lányokat!

9 fotó megtekintése

Itt a Gyerekszoba jelmeztoplistája: ezeknek a karaktereknek öltöztek idén a legtöbben

Fotó megosztása: