Kisgyerek

Imádjuk az anyukát, aki óriásdínónak öltözve járja az országot kisfiával

Anita és kisfia, a 10 éves Zoli nem a farsang miatt öltöznek óriásdínónak: amint jön a jó idő, jelmezbe bújnak és az ország különböző pontjain bukkannak fel.
2024. Február 09.

Az első fotók egy budaörsi Facebook-csoportban láttak napvilágot két nagyra nőtt dínóról, akit mindenki örömmel üdvözölt. Mint kiderült, a jelmezek egy anya-fia párost rejtenek, és az év bármely napján maskarába öltöznek, nem csak farsangkor!

Anita, az anyuka tavaly lepte meg kisfiát az óriásdínó-jelmezzel, ami két okból is szuper választás volt: az első, hogy Zoli névnapja ugyebár nőnapra esik, ami miatt egy kicsit mindig háttérbe szorul, a másik pedig, hogy nagy rajongója a Jurassic World-nek.

A dínóruhát egy online áruházból rendelték, és amint jön a jó idő, előkerül a szekrényből.

12 fotó megtekintése

Imádjuk az anyukát, aki óriásdínónak öltözve járja az országot kisfiával

Fotó megosztása:

Imádják a járókelők reakcióit

S hogy milyen a gigadínók fogadtatása? „Fantasztikusak az emberek, dudálnak, integetnek, megölelnek minket. Jó látni az önfeledt mosolyt, vidámságot. Így leginkább emiatt megyünk ki az utcára. A jelmezbe bármikor képesek vagyunk belebújni, a lényeg az, hogy ne legyen nagy szél” – részletezte Anita a gyerekszoba.hu-nak.

Mint mondja, flangáltak már a Balaton partján, voltak így horgászni, de az Országház előtt is kedvet kaptak a dínóskodáshoz. 

Szerencsére Anita párja és nagyobb, 16 éves lánya is jó szívvel fogadták az ötletüket: múlt héten például a szülők a dínójelmezben mentek Zoliért az iskolába, és beöltözve kísérték őt haza, a kamaszlány pedig az iskolai farsangra kérte tőlük kölcsön a dínóruhát.

Anitáéknak amúgy nem ez az első olyan akciójuk, amivel másokat tesznek boldoggá: nem is olyan rég szivecskéket horgoltak és ajándékoztak a mentősöknek, tűzoltóknak és rendőröknek, amiről egy szuper videót is megosztott az Országos Mentőszolgálat!

 

 

Nyitókép: Balogh Anita Anna