Kisgyerek

Kedvenc együtteseiről nevezte el a gyerekeit egy anyuka

Az anyuka imádja a metál zenét, így nem is volt kérdés számára, milyen neveket válasszon születendő gyerekeinek. Mindhárman egy-egy zenekar nevét kapták.
2024. Január 06.
baba és mama zenét hallgatnak

A különös neveket választó anyukára David Farrier rendező figyelt fel, és ő irányította rá a reflektorfényt. A filmes szakember egyszerűen nem akarta elhinni, hogy igaz a történetük, ezért nyomozásba kezdett.

Nem csalás, nem ámítás

Mint kutakodása eredményeként megtudta, az új-zélandi családban minden papír rendben van, és a heavy metálért lelkesen rajongó anyuka gyerekei valóban a Metallica, a Slayer és a Pantera nevet viselik.

A rendező személyesen is találkozott az édesanyával, akinek igazán jó a humora: „Egyáltalán nem könnyű három metálzenekart nevelni” – mondta a csodálkozó vendégnek.

Az asszony az első, 2009-ben született fiát Metallicának nevezte el, második névnek pedig a negyedik albumuk címét választotta, ami így hangzik: And Justice For All. Az őt követő testvérek már „csak” a kedvenc együttesek neveit kapták.

Mint Farrier megtudta, Új-Zélandon semmilyen megkötés nincs a gyerekek névválasztása tekintetében, az egyetlen, amire komolyan odafigyelnek, hogy ne legyen sértő senki számára a kiszemelt név. 

Fotó: Getty Images, Forrás: Via