Kisgyerek

Kiment az anyuka bokája, a mentősök vigyáztak a kisfiára

A napokban megtörtént a budapesti anyukával, amitől minden szülő tart: megsérült, amikor egyedül volt a kisfiával, és kórházba kellett szállítani.
2023. Október 13.
Mentősök

Nem is lehet eldönteni, kinek lehet ijesztőbb egy ilyen szituáció: az édesanyának, aki a saját állapotánál is jobban aggódik azért, hogy mi lesz így a gyermekével, vagy a kicsinek, aki a bajba került felnőttet látja.

Beni anyukájának, akinek a lépcsőházban egy rossz mozdulatot követően fordult maga alá a bokája, hatalmas szerencséje volt a kiérkező mentősökkel, akiknek egész életében hálás lesz azért, amit értük tettek.

Nem hagyták, hogy pánikba essen a kisfiú

Mint a Mentőknek küldött köszönőlevelében írja, nem elég, hogy kiment a bokája, még le is esett a lépcsőn és rosszul lett, a segítőkész szomszédai hívták ki a mentőket

„Nagyon gyorsan ki is érkeztek a helyszínre. Végtelenül kedvesek voltak és segítőkészek. Beninek is elmondták, hogy mi fog történni, megnyugtatták, hogy látván engem és a mentőt ne pánikoljon. A Honvéd Kórház traumatológiai osztályára vittek, ahol a nővérektől kezdve az orvosig csupa lelkiismeretes, kedves, mosolygós szakemberrel találkoztam”részletezte az anyuka, aki szerint nagyon fontos, hogy a jóról is beszéljünk, ne mindig csak panaszkodjunk.

Maximálisan egyetértünk vele!

Nyitókép: Országos Mentőszolgálat – Facebook