Kisgyerek

Ismét kórházba került Lea Michele, a Glee színésznőjének kisfia

Lea Michele közösségi oldalán beszélt a kisfia betegségével való küzdelemről.
2023. Április 08.
Lea Michele
Lea Michele (Fotó: Slaven Vlasic/Stringer/Getty Images)

A többek között a Glee című sorozatból ismert színésznő, Lea Michele a közösségi oldalán osztotta meg szerdán, hogy kisfia egy még mindig meg nem nevezett egészségügyi problémával küzd, számolt be róla a CNN.

„Nehéz volt a mai nap” – írta Instagram történetben egy fényképre, amin kisfia volt látható, kék takaróba takarva. „Szülőként erősnek kell lennünk a gyerekeinkért. De néha csak megállnál és sírnál (ez általában a fürdőszobába vagy a gardróbban elrejtőzve a legjobb. Ma a kórházi fürdőszobát választottam)” – írta bejegyzésében a színésznő. „Ezek a nehéz idők mutatják meg, mi a fontos az életben, és mennyi mindenért lehetünk hálásak. Ez enyhén szólva is nehéz volt, de a fiúnk igazi bajnok, és minden rendben lesz. De még mindig fáj” – tette hozzá Michele.

A színésznő a múlt hónapban kihagyta néhány fellépését a Broadway-showjából, amikor férjével, Zandy Reich-el közös fia, Ever kórházba került egy, ahogy az édesanya írta „ijesztő egészségügyi probléma” miatt. A visszatérése után azt írta: „Nagyon boldog vagyok, hogy visszatértem. Ez egy nagyon hosszú hét volt, és még mindig nem vagyunk teljesen túl a nehezén, de jó irányba haladunk, és nagyon hálásak vagyunk.”