Kisgyerek

Néhány hónapja született kislányáról beszélt Adam Driver

A színész és felesége sokáig titokban tartották a baba érkezését.
2023. December 21.
(Fotó: JC Olivera/Stringer/Getty Images)

Idén született meg Adam Driver és felesége, Joanne Tucker színésznő második gyermeke. A színész házaspár nagyon óvja magánéletét – első gyerekük, most hatéves kisfiuk születéséről csak két év után beszéltek először –, így érthető, hogy sokáig nem árulták el, hogy babájuk született.

Driver nemrégiben a Saturday Night Live című műsorban szerepelt, aminek ruhapróbáján beszélt először kislánya érkezéséről.

A színész most a Live with Kelly&Mark című műsor vendége volt, ahol beszélt kislányáról és arról is, hogyan éli meg most az apaságot – az adásrészletet ITT lehet megnézni.

Miután Kelly Ripa műsorvezető a babáról kérdezte, Driver elárulta, hogy kislánya most nyolchónapos. „Van egy nagyobb fiam, aki hatéves, a kislányom pedig most nyolchónapos, és az ember elfelejti, hogy ez az időszak egy kicsit szívás” – mondta nevetve-viccelődve a színész, amire a másik műsorvezető, Mark Consuelos megkérdezte tőle, hogy a baba érkezése óta tud-e aludni.

„Nem nagyon, nem nagyon, nem nagyon” – felelte Driver, aki arról is beszélt, hogy mire igyekszik figyelni most, hogy másodszor is gyermeke született: „De most emlékeztetem magamat arra, hogy jobban kiélvezzem ezt. Az első alkalom túl gyorsan elszaladt, nagyon aggódó voltam a fiam miatt, a fejlődéséért, hogy tudjon kommunikálni, és elmondani, ha valami baj van. Most a kislányommal már jóval türelmesebb vagyok. Igyekszem jobban kiélvezni” – árulta el a színész.

(Forrás: people.com)